Duitsland Ringhotel Wittelsbacher Höh

Würzburg | Beieren | Duitsland

Inleiding
Ringhotel Wittelsbacher Höh ligt op een heuvel boven de gezellige stad Würzburg, het startpunt van de Romantische Strasse. De romantische route is een ongeveer 385 km tellende route die u langs pittoreske plaatsen voert in het Zuid-Duits gelegen Beieren en Baden-Württemberg, volgens velen het mooiste en meest romantische deel van Duitsland. Hier ervaart u een perfecte combinatie van cultuur, gastvrijheid, geschiedenis en natuurschoon, onderweg van Würzburg naar Füssen aan de voet van de Alpen. Geniet van de prachtige natuur, wandel door de romantische wijnbergen en verken de schilderachtige (vakwerk)plaatsjes.

Ringhotel Wittelsbacher Höh is gevestigd in een prachtig gebouw uit 1880. U proeft hier een historische sfeer. In het restaurant worden Fränkische en Italiaanse specialiteiten geserveerd. U kunt genieten van een drankje of een maaltijd op het zonneterras waarvandaan u een adembenemend uitzicht heeft over de daken van Würzburg en de vesting Marienberg.

Ringhotel Wittelsbacher Höh heeft een hoge gastenwaardering. Het vriendelijke personeel doet er alles aan om u een onvergetelijk verblijf in dit romantische deel van Duitsland te bezorgen.

Faciliteiten

  • Parkeergelegenheid
  • Restaurant
  • Sauna

Selecteer uw voorkeuren

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Logies/ontbijt

Touroperator

Touroperator

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later