Griekenland Poseidon Hotel Sea Resort

Neos Marmaras Halkidiki | Griekenland


Dit nieuwe vakantieparadijs voor jong en oud ligt enigszins verborgen in bijna ongerepte natuur. Het in 2018 volledig gerenoveerde vakantiehotel wacht erop om door u ontdekt te worden. Plezier, spelletjes en zon zijn de ideale omstandigheden voor een perfecte gezinsvakantie!

Ligging
Het complex ligt op een rustige, idyllische locatie, omgeven door prachtige natuur en direct aan een prachtige zandbaai (afgewisseld met kleine kiezelstenen). Naar de volgende plaats Neo Marmaras is het ca. 11 km (shuttlebus 3 keer per dag, tegen betaling).

Faciliteiten
Dit ruime, persoonlijk beheerde vakantiecomplex is gerenoveerd in 2018 en bestaat uit 1 hoofdgebouw en woongebouwen met 2 verdiepingen. In het centrum van het complex een groot zoetwaterzwembad met geïntegreerd kinderbad, zonneterrassen, ligbedden, parasols bij het zwembad en op het strand, badhanddoeken tegen borg, zwembadbar. Lobby met receptie, wifi, tv-hoek, restaurant met groot overdekt terras, theaterpodium. Griekse categorie: 4 sterren, 138 kamers, 2 verdiepingen.

Selecteer uw voorkeuren

Vertrekdatum

Verzorgingstype

All Inclusive

Touroperator

Touroperator

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later