Portugal Dreams Madeira Resort, Spa & Marina (ex Quinta do Lorde)

Caniçal Madeira | Portugal

Ligging: Quinta Do Lorde Nabij Machico
Quinta do Lorde ligt direct aan zee en beschikt over een privéstrand, hier geniet je van een heerlijk dagje luieren aan het strand. Het openbare zand-/kiezelstrand Prainha ligt op ongeveer 1 km afstand. Het prachtige schiereiland Ponto de Sao Lourenco ligt op circa 700 meter, dit beschermd natuurgebied is geliefd om de mooie wandelingen. Wil je liever cultuursnuiven? Ga dan naar het gezellige Machico (circa 4 km) of naar de levendige hoofdstad Funchal (ongeveer 25 km). Er is tevens 6 dagen per week een gratis shuttleservice (op vaste tijden) naar Funchal.

Faciliteiten: Quinta Do Lorde
Het 5-sterrenhotel Quinta do Lorde beschikt over 167 kamers verdeeld over 5 gebouwtjes met 2 verdiepingen. Het personeel staat dag en nacht voor je klaar bij de 24-uurs receptie en er is een lobby. In de openbare ruimtes en in de kamers biedt Quinta do Lorde gratis wifi aan.
Buffetrestaurant Flôr de Sal serveert gerechten uit de internationale en traditionele keuken. Tegen betaling geniet je van een heerlijke maaltijd in één van de 2 á-la-carterestaurants (Capitan’s en Lord’s). Voor een verfrissend drankje ga je naar 1 van de 3 bars, waaronder de pool bar.
Tussen de gebouwen loop je door de mooie groene tuin en vind je 3 heerlijke zwembaden, waaronder een kinderbad en een zoutwaterbad. Op het zonneterras bij de zwembaden en op het privéstrand staan gratis ligbedden, matrasjes en parasols. Ook is er een gratis handdoekenservice.
Kinderen kunnen zich 7 dagen per week vermaken bij de miniclub (4-12 jaar). Verder beschikt Quinta do Lorde over een winkeltje, wasservice, doktersservice, roomservice (alle tegen betaling) en gratis parkeergelegenheid.

Selecteer uw voorkeuren

Vertrekdatum

Verzorgingstype

All Inclusive

Touroperator

Touroperator

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later