Griekenland Olia Green Residence

Skopelos Skopelos | Griekenland


Een fantastisch uitzicht op de Egeïsche Zee en moderne kamers. Dat vind je bij Olia Green Residence. Geniet van de rust in dit kleinschalige hotel.

Verzorging
logies en logies en ontbijt

Goed om te weten
alle kosten hebben betrekking op de accommodatie en zijn ter plaatse te betalen tenzij anders vermeld, Deze reis/accommodatie is onvoldoende/niet geschikt voor personen met beperkte mobiliteit., honden niet toegestaan en ontbijten doe je heerlijk op je eigen balkon, er wordt een ontbijtpakket gebracht op je kamer

Je vakantie tijdens corona
Door lokale coronaregels op je bestemming en het aantal gasten in een accommodatie moeten hotels soms (op het laatste moment) aanpassingen doen., Het kan zijn dat faciliteiten niet, slechts gedeeltelijk of afwijkend geopend zijn., Deze aanpassingen kunnen elke dag voorkomen of wijzigen, het is daarom helaas voor ons niet mogelijk om alle wijzigingen vooraf inzichtelijk voor je te maken., In de TUI app delen we ook belangrijke informatie met je. Zorg dat je deze voorafgaand aan je vertrek installeert op je telefoon, zo kunnen we je goed bereiken., Via de TUI app is altijd reisleiding telefonisch of per chat beschikbaar, zij zullen je in het Nederlands te woord staan. en Houd er rekening mee dat niet op alle bestemmingen reisleiding fysiek aanwezig zal zijn.

Faciliteiten

  • Aanbieding

Selecteer uw voorkeuren

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Logies/ontbijt

Reisduur

Touroperator

Touroperator

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later