Kroatie Highlights van de Zuid-Adriatische (JI)

Rondreizen Kroatië Aanbod Rondreizen Kroatië | Kroatië

Inleiding
Gaat u mee op deze ontdekkingstocht door drie Balkanlanden: Kroatië, Montenegro en Bosnië? Een veelzijdige reis met ruimte voor zowel cultuur, natuur als ontspanning.


Split en Gradac
Na aankomst op de luchthaven van Split in Kroatië wordt u verwelkomd door onze reisleider. Aansluitend beginnen we onze vakantie met een tocht door het Kroatische landschap richting onze eerste overnachting in Gradac.

Dubrovnik met stadsgids en Herceg Novi
Vandaag reizen we via de mooie kustweg naar de fraai gelegen kuststad Dubrovnik. Deze prachtige, geheel ommuurde stad, staat sinds 1979 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Onder leiding van een lokale Nederlandssprekende stadsgids wandelen we door het autovrije centrum over de Stradun, de belangrijkste straat met de Onofriofontein naar het franciscaner klooster, waar zich een van de oudste apotheken van Europa bevindt. Voor een goed beeld van de stad raden wij u aan een wandeling over de oude stadsmuren te maken. Aan het eind van de middag reizen we verder naar Montenegro voor een verblijf van drie nachten in de badplaats Herceg Novi in Montenegro.

Selecteer uw voorkeuren

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Half-pension

Reisduur

Touroperator

Touroperator

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later