Turkije The Land of Legends Kingdom

Belek - Kadriye Turkse Rivièra | Turkije

Ligging: The Land Of Legends In Belek
The Land of Legends is rustig gelegen. Dit hotel heeft voor ieder wat wils met zijn vele faciliteiten. Het centrum van Kadriye en het strand liggen op ongeveer 3 kilometer en het centrum van Belek op circa 5 kilometer.

Faciliteiten: The Land Of Legends
The Land of Legends telt 401 kamers verdeeld over één gebouw, geheel in stijl van het themapark. In de kleurrijke lobby met zitjes vind je de 24-uursreceptie en 6 liften.
Voor je maaltijden kun je terecht in het buffetrestaurant of tegen betaling in 1 van de 3 à-la-carterestaurants (vooraf reserveren). Een drankje kun je bestellen bij 1 van de 4 bars.
Je hebt gratis toegang tot het themapark en aquapark (ook toegankelijk voor niet hotelgasten) met onder andere spectaculaire glijbanen, een wildwaterbaan en je kunt surfen in het speciale surf zwembad. Tevens vind je in het aquapark een strand met wuivende palmbomen. Het aquapark is in de winterperiode gesloten. Je kunt gratis gebruikmaken van de ligbedden, parasols en de badhanddoekenservice.
In het winkelcentrum met meerdere verdiepingen kun je naar hartenlust winkelen. Je verblijf zou niet compleet zijn als je geen bezoek zou brengen aan het 80 meter hoge kasteel. Vanuit het kasteel (op 60 meter hoogte) heb je een prachtig uitzicht over de omgeving en het park. Verder biedt het hotel tegen betaling een wasservice, babysitservice en doktersservice. In de kamers, de lobby, het restaurant en de bars kun je gratis gebruikmaken van wifi. Voor de kinderen is er een miniclub (4-12 jaar), een minidisco en een speeltuin.

Faciliteiten

  • Aanbieding
  • Bar
  • Kinderzwembad
  • Sauna
  • Wellness centre
  • Zwembad

Selecteer uw voorkeuren

Vertrekdatum

Verzorgingstype

All Inclusive

Touroperator

Touroperator

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later